Lyrics of the moment Vol.125.: The Cas!o Samples - Wintertour

A mai dalolós anyagunknak a The Cas!o Samples trió 'Wintertour'-ját választottuk 2001-ből, ami esélyes hamarosan érkező magyar elektronika top 10-es listánk egyik előkelő pozíciójára.
"A zenekar 1998 februárjában alakult Marton Zoltán (Maci) és Szalai Attila (Kecske) jóvoltából Fatty Bread néven, mely egy év után változott The Cas!o Samples-re. Az évek során egy taggal bővült, az ő neve Majdik Péter (eMU). A zenék stílusa behatárolhatatlan, minden benne van ami hatott a tagokra.
Bár az elektronikus és minden egyéb zenei trendekkel naprakészen tisztában vannak, tudatosan nem használják ezeket, igyekszenek inkább maradandó dolgokat alkotni. A nyolcvanas évek elektronikus popzenéje és a klasszikus electro mellett a drum'n'bass és az ős hip-hop hatása a legerősebb. A Kraftwerk és a Depeche Mode zenéje nagyban hatott a a tagok zenei stílusára.
2001 decemberében jelent meg az első (és egyetlen) albumuk 'Cutting Age' címmel. A lemez a kritikusok körében nagy sikert aratott, de mivel egy nagyobb kiadó sem vállalta fel, csak szűk körben vált ismerté.
Elkezdtek dolgozni a második albumon, de az már nem készülhetett el: Szalai Attila elhagyta a csapatot, majd 2004 áprilisa után szépen csendben felbomlottak. Forrás: zene.hu

The Cas!o Samples - Wintertour

I try to go ahead with all my strenght
 with muscles tense,
My limbs are numbed
maybe it doesn't make sense.
Far from all that leaves here
 in the realm of frost,
There's nothing less than cold
 now I think I'm lost.

I just keep on going, going on this way
 that doesn't lead to anywhere,
I just keep on going on this way
and I wonder whether it will never end.


0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo