John Johnson mélyinterjú a Back To Who I Am podcast műsorán

Április közepén jelent meg  Liz aka Betterlizzen Soundcloud csatornáján egy 50 perces karrier összegző interjú John Johnson-nal.
Akik esetleg nem ismernék John a '90-es évek közepén és a 2000-es évek elején volt aktív producerként és dj-ként a progressive house és trance szcénában. Olyan kiadványok fűződnek a nevéhez, mint a legendás 'City EP', az 'Impact', az 'I Want You', remixeivel is gyakran találkozhattunk pl. Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Tiesto, Digweed, Sasha és társainak szettjeiben. Olyan projektekben volt benne, mint a Lepore, Future Breeze, Johnson Inc, Power Dove. Dj-ként végigturnézta a világot, saját kiadót is vezetett Sonic City néven.
Sajnos mint oly sokan beleuntak a zene biznisz oldalának lehúzó és áskálódó jellege miatt, így 2004-ben úgy döntött, hogy szögre akasztja a fülest és kulcsra zárja a stúdiója ajtaját. Eközben a szervezete is jelezte, hogy elég volt ebből az embert próbáló életmódból. Nagyjából 6 évig más irányokban volt aktív, üzleti vonalon erősítette karrierjét, továbbtanult, elkezdte a doktori disszertációját, ám apránként visszatért a zene világába. 2014-ben állította pályára a 238*West, Media Blackout és Hydrogen kiadókat, mely 2016 óta az ICONYC labelcsoportba tagozódva folytatja a minőségi melodic house és techno lemezek kiadását.
Az ICONYC emellett sikerrel indította el dj-ket, producereket bemutató ICONYC TV műsorát, ami rövid idő alatt a Netflix kínálatában találta magát.
Az alábbi anyagban John ezen tények mellett további érdekességekről is mesél, érdemes rászánni azt az 50 percet!

Podcast Episode 011 - Back To Who I Am / Dr. John Johnson (ICONYC)
     

Korábban John-nal készült, a Deep Zone Musix blogon publikált exkluzív anyagaink:
Hat év útán újra elkapott az érzés - 2010. április
Inside: John Johnson lemezgyűjteménye - 2012. május    

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo