Az Electronic Golden Era első éve számokban

Az Electronic Golden Era blog az elmúlt egy évben szolid tempóban gyártotta a minőségi tartalmakat: a februári start (reboot) után 82 cikket osztottunk meg olvasóinkkal, havi átlagban 7-8 írást publikáltunk. Ezek összességében nagyjából 10 ezer kattintást generáltak az oldalon, a legforgalmasabb hónap 2022. júniusa volt a maga 1915 klikkjével. Ez idő alatt 49 feliratkozónk lett.
A legolvasottabb írásaink az interjúk voltak - a top 10-ben négy is szerepelt közülük. A legtöbben a Draft-tag Kőteleki Ricsivel készült anyagra voltatok kíváncsiak, 335-en olvastak bele a hiánypótló kérdezz-felelek-be.
Az EGE társoldaláról a Deep Zone Musix-ról jó pár tematikában inkább ideillő rovatot vettünk át és vittünk tovább, mint például a 'Lyrics Of The Moment', az 'Érdekes Összefonódások', a 'From The Background', a 'Labelhopping' vagy éppen a 'Back In Time'.
Úgy érzem, hogy az új rovatainkkal — 'Tudtad-e', 'Hazai Vonal Retrospektív', 'Track By Track', a 'Brothers In Crime', 'A Hónap Videói' — sem vallottunk szégyent.
Jogosan fogalmazódhat meg a kérdés bennetek, hogy mire számíthattok 2023-ban?
Több saját készítésű tematikus és guest mixre, több mélyinterjúra, emellett még több érdekes kutatómunka publikálása és új cikksorozatok is várhatók!
Tervben van egy úgynevezett supporter-i kör kialakítása, akik az alapcsomag mellett számukra készült plusz tartalmakat kapnának az oldal működésének támogatásáért cserébe.

Top 10 cikk az Electronic Golden Era-n:


0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo