Work on Work Episode 027: For Cosmic Pop

Az első 26 epizód után a 'Work on Work' zenés videórovat átköltözik a Deep Zone Musix-ról az Electronic Golden Era blogra.
Az előző részekben is érződött, hogy folyamatosan próbáltuk frissíteni a koncepció vizuális oldalát. Ennek megfelelően a 27-es rész is kicsit fel lett tuningolva.
A kiindulási alapunk Giorgio Moroder Münich Machine projektje más producerekkel (Pete Bellotte, Stefan Wissnet, Günther Moll és sokan mások) kiegészülve, mellyel a diszkó érában voltak aktívak, nagyjából 1977 és 1979 között.
Az 'It's For You' az 1978-as 'A Whiter Shade of Pale' lemezen jelent meg, melyen Chris Bennett vokáljával kiegészülve egy igazi dögös, táncolható, vérbeli élőzenés diszkó anyagot kapunk.
Az említett darab gyanítom nagyon megtetszett Felix Da Housecat-nek, aki amúgy is előszeretettel mintázta a '70-es, '80-as évek diszkó, italo diszkó lemezeit. Legutóbbi WoW szereplése a Bobby Orlando produceri támogatásával megerősített The Flirts 'Passion'-jéből építette 'Silver Screen Shower Scene' volt. Ezúttal The Maddkatt Courtship-ként nyúlt bele az 'It's For You'-ba, mely 1999-es megjelenésekor a 'Cosmic Pop' címet kapta. A track nagy siker volt, nem csoda, hiszen az alapanyag is megjárta a slágerlistákat. Itt még nem állunk meg, hiszen a vokálban szóló halandzsa a The Jimmy Castor Bunch 'Bertha Bett Boogie'-jának első 4 másodpercéből lett átelemve.


 

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo