A hónap videói: 2023. április

Április hónap kedvencei között szerepel két techno legenda Carl Cox és Sven Vath 2000-es Sensation White-os szettje, valamint a német happy hardcore chartbustere a Dune, ezúttal egy líraibb hangvételű drum'n'bass trackkel.

A hónap DJ mixe: Carl Cox & Sven Vath - Sensation White 2000
Manapság zsúfolt fellépési dátumaik (és sztárgázsijuk) miatt már nehezebb összehozni ezt a két jómadarat egy rendezvényen és egymás után, de a 2000-es Sensation White-on ez megtörtént és az úriemberek bizony szépen kizenélték magukat ízelítőt adva (nem ok nélkül) felmagasztalt szelektori képességeikről.
Olyan vérbő techno előadók produkciói váltották egymást a Technics-eken ebben a közel 3 órában, mint Devilfish, Johannes Heil, The Advent, Umek aka Mumps, James Ruskin, Terrence Fixmer, Luke Slater, Marco Carola, Joey Beltram, Steve Stoll. Aki szerette a klasszikus értelemben vett menetelős techno-t némi funk és electro behatással nyakon öntve az most tapsolni fog örömében.

A hónap zenéje: Dune - So Beautiful
Happy hardcore act-ként talán fura lehet, hogy a német Dune drum'n'bass vizekre is evezett, bár a tempó hasonló, a ritmusképlet és a hangsúlyok viszont kicsit eltérőek. Verena hangja és a lírai dallamvezetés telitalálat, egyben üde színfoltja egy amúgy sem rossz albumnak ('Expedition').

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo