Indecent Noise Noisetalgia néven visz klasszik podcast-et

A lengyel Aleksander Stawierej aka Indecent Noise elég stabil névnek számít a 2000-es évek trance előadói között. A mai napig rendkívül aktív zeneileg, s rengteg helyen lép fel, saját digitális kiadót visz Mental Asylum Records néven uptempo és tech trance vonalon. Ezzel párhuzamosan pályára állított egy klasszik podcast sorozatot, amit elmésen a saját artist nevére hivatkozva 'Noisetalgia'-nak nevezett el.
Az epizódók két hetente érkeznek és a trance ismert producerei előtt főhajtások, 90 percben 20-25 tracket gyúr egybe ügyelve arra, hogy az original darabok dominálva.
A sorozatnyitó mix Armin Van Buuren munkásságát summázta, de volt már vendég Tiesto, Push, Ferry Corsten, Above & Beyond, ATB, DuMonde, Mauro Picotto és Marco V is. 
A mixek Indecent Noise Patreon oldalán már két héttel a Soundcloud-os publikálás előtt elérhetők, jingle nélkül, letölthető formátumban. Emellett feliratkozhatunk az Itunes-on is rá, hogy ne maradjunk le erről a rendkívül szórakoztató podcast-ról. Eddig 12+2 mix érkezett, reméljük még sok hasonló van Aleks tarsolyában!

Eddigi epizódok:
Noisetalgia 001: Armin Van Buuren
Noisetalgia 002: Tiesto
Noisetalgia 003: Push
Noisetalgia 004: Ferry Corsten
Noisetalgia 005: Above & Beyond
Noisetalgia 303 Day Special
Noisetalgia 006: Mauro Picotto
Noisetalgia 007.6.9: Scooter
Noisetalgia 007: Nu NRG
Noisetalgia 008: Marco V
Noisetalgia 009: DuMonde
Noisetalgia 010: ATB
Noisetalgia 011: Vincent De Moor
Noisetalgia 012: Blank & Jones

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo