A hónap videói: 2023. február

Ahogy azt januárban már jeleztük lefeleződik a havi videós rovatunk tartalma, próbáljuk a legizgalmasabb zenei tartalmakat "tűzben" tartani számotokra. A napi információdömping mellett egy tartalmasabb idegennyelvű interjú, vagy zenei tutorial videó elé leülni komoly áldozatot jelenthet az időbeosztásunk szempontjából, így marad nekünk a hónap mixe és a hónap zenéje, mivel ezeket a háttérben elindítva is tudjuk élvezni, párhuzamosan más tevékenységünkkel együtt.  

A hónap mixe: Misstress Barbara - Montreal Pride, August 11 2020
Az olasz-kanadai Misstress Barbara a női techno dj-k első generációjának máig hiteles és aktív tagja, aki gyakran oszt meg otthoni vinyl only szetteket a követőivel. Ezekben igazi mocorgós technókat pakol, amit képtelenség ülve végignénzi és hallgatni. Jelen szettje is hemzseg a lüktető gyöngyszemektől: Dave Clarke, Dj Rush, Thomas Krome, Josh Wink, Mhonolink, Laurent Garnier és Christian Smith is tiszteletét teszi itt. 

A hónap zenéje: Funk D'Void - Way Up High (Alex Smoke's String Mix)
Funk D'Void 'Way Up High'-ja 2004-ben jött ki a Soma-n. Az original sem gyenge, de Alex Smoke String mix-sze szintet emel az eredeti darabon, igazi atmoszférikus, deep techno, ami a 2000-es évek elején élte fénykorát. Nem szabad kihagyni!

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo