A hónap videói: 2023. október

Október hónap kedvencei között egy német DJ és egy francia producer munkáját fülelhetjük meg. Mijk Van Dijk Superstition label katalógus megamixe egészen figyelemre méltó mennyiségű zenét mozgat meg egyszerre, míg Laurent Garnier korai klasszikusa mai füllel sem öregedett rosszul, s ez elég volt a hónap zenéje titulushoz.

A hónap mixe: Mijk Van Dijk - Decade - The Mix: Excrepts Of 10 Years Of Superstition
Sokan lenézik a megamixeket, mert technikailag live formában kivitelezhetetlen a rengeteg "content" miatt. Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy az előkészítés, track szelekció és vágás valamint a pasting folyamat több időt elvesz az alkotótól, mintha csak a pultban letolna egy szettet. Aktuális mixmesterünk Mijk Van Dijk, mint artist is jelen volt a hamburgi Superstition életében így logikus döntés volt rá bízni a label 10 éves (1993-2003 közötti) visszatekintő egyvelegének elkészítését. Összesen 74 track fut le részleteiben a 71 perc alatt, mindenképp érdemes a zenetörténelem eme darabját magunkévá tenni, ha bírjuk a techno - trance fuziós német hangzást.

A hónap zenéje: Laurent Garnier - Wake Up
1993-as klasszikus, vérbő techno, acid és trance elemekkel megküldve. És hogy miért ilyen jó? Mert a zene társproducere az a Ludovic Navarre volt, aki pár évvel később 180 fokot fordulva St. Germain-ként a jazz, lounge fuziós munkáival teljesen más irányban indult el és hódította meg a világot, mint a french touch egyik hiteles alkotója. Egyszerűen megunhatatlan!

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo