Graham Gold szerint ezzel az öt dologgal temetheted el a zenei karriered

A 69 éves brit DJ igazi legendának számít hazájában, hiszen a Kiss.FM-en sugárzott műsorai és hivatalosan megjelent DJ mixei mellett olyan partisorozatok köthetők a nevéhez mint a ’Peach’ és a ’Naked’. Öt évtizedes tapasztalattal a háta mögött ma sem vett vissza a tempóból, a thaiföldi Ko Phangan szigetén él és rendszeres fellépője helyi és külföldi partiknak is.
Erről is mesél a ’Music & Philosophy’ nevű Youtube vlog harmadik epizódjában, amit a napokban rögzítettek vele. A vlog házigazdája Alexey Samotarev inkább az emberi oldalra hegyezi ki a beszélgetést, de akad jó pár szakmai kérdés is. Ezek közül a legérdekesebb, amikor Graham felsorolja számára azt az öt pontot, ami miatt az ember zenei karrierje elindulhat a lejtőn.

Öt jótanács a zenei (DJ/produceri) karrier temetése ellen:
1. Szimplán azért dolgozni DJ-ként, mert ebből élsz, miközben a zene iránti szeretet már kiveszett belőled.
2. Bódult állapotban (ittasan vagy drogok hatása alatt) a pultba állni. Menőnek tűnhet, bátrabbnak is érezheted magad, de hidd el nem jó dolog!
3. Hosszabb időre eltűnni a közösségi médiából. Ma már ez a közönségeddel való kapcsolattartás egyik fontos színtere!
4. Producerkedés nélkül nem jutsz sehová, ezért folyamatosan kell zenét írnod, hogy ott maradhass a köztudatban!
5. Ne felejtsd el, hogy ez a szakma 24/7 igényli az idődet és figyelmedet! Ha inkább lazára fognád, nem ezt az életformát keresed!

Az említett vlog epizód az alábbi linken érhető el teljes hosszában:


0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo