A hónap videói: 2023. augusztus

Elrobogott a nyár mellettünk, de a forró ütemek itt maradtak. Ezúttal két  különböző zenei világ csap össze. A hónap DJ mixe egy Rádió 1-es Budai egyveleg, ami a mai napig az egyik legkompaktabb szett, amit az egykoron zeneileg szebb napokat megélt csatorna a műsorára tűzött. A hónap száma, mint ellenpólus ezúttal Electric Universe hipnotikus goa trance-sze a '90-es évek derekáról.

A hónap DJ mixe: Dj Budai - Radio 1 FREEEtime Classics, 2003.12.17.
Az idén húsz esztendős egyveleg eleve hemzseg a klasszikusoktól. így a zenei nívót is magasabbra helyezi. Tipikus Budai mondhatnánk, hiszen Imi tényleg lemezes táskájának esszenciáját pakolta bele ebbe a 60 percbe. Veretős house és funky techno a javából Green Velvet-tel, Sharp Boys-szal, HMC-vel, Mory Kante-val, Hoschi-val, Emmanuel Top-pal, Underground Baseheads-szel.

A hónap zenéje: Electric Universe - Online Information (Spirit Zone Recordings - 1996)
A német Electric Universe duóként indult, majd Michael Dressler kiválásával Boris Blenn vitte tovább a mai is aktív projektet. 1996-os, harmadik 'Sunglider' című kislemezük A oldalán találjuk meg az ominózus 'Online Information'-t, mely extrán hipnotikus, melodikus hangzásával a goán belül is egy külön univerzumot nyit számunkra. A korai Astral Projection munkákhoz tudnám feeling-re hasonlítani (a 'People Can Fly' villan be először róla). Vigyázat! Nagyon elvisz magával!

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo