A hónap videói: 2023. szeptember

A szeptemberi kedvencek egyaránt az Egyesült Királyságból érkeztek. A DJ mix szekcióban ezúttal LTJ Bukem és MC Conrad 1995 legendás Essential Mixe szól dübörög, míg a hónap track favoritja a Muir-Digweed páros korai - trance - remeke a 'Set In Stone.

A hónap mixe: LTJ Bukem & MC Conrad - BBC Radio 1 Essential Mix 16 July 1995
LTJ Bukem a '90-es évek elején robbant be a köztudatba liquid drum 'n' bass produkcióival és DJ szettjeivel. Hihetetlenül intelligens dzsesszt, funk-ot és soul-t elegyítő munkáival mondhatni iskolát teremtett. Kiadója a Good Looking Records ontotta magából a színvonalasabbnál-színvonalasabb munkákat és olyan később elismert producereket gyűjtött maga köré, mint Tayla, Blame vagy Blu Mar Ten. Az 1995-ös Essential Mixe remek bizonyíték a fenti elismerő sorokra, ráadásul a mennyei ritmusokra a rímeket MC Conrad pakolta, ami adott az egész produkciónak egy még különlegesebb ízt.

A hónap zenéje: Bedrock - Set In Stone (Stress Records - 1996)
A Bedrock - Nick Muir & John Digweed - páros tökéletesen működött együtt a stúdióban. Digweed hozta azokat az ötleteket, megoldásokat egyenesen a tánctérről, amik láthatóan működtek egy-egy szett közben, Muir pedig a technikát virtuóz módon ismerve formába öntötte a saját és a társa elképzeléseit.
A 'Set In Stone' 3 évvel a debütáló 'For What You Dream Of' után született, hangzásában még jobban kimaxolja az elődnél hallott ötleteket és megoldásokat, brit trance a javából!
Talán méltánytalanul elfeledett darab, ami nagyon is adja magát modern feldolgozások készítésére, megmentvén minket

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo