SETSAVER: Mentsük meg kedvenc live mixeinket hallgathatóbb minőségben!

A SETSAVER egyszerű ötlet mentén jött létre. Szeretném megmenteni azokat a legendás DJ szetteket jobb hangminőségben, mint amiből csak elhasznált, vagy megvágott mp3 változatok állnak rendelkezésünkre.
Ezen mixek természetesen nem egyeznek meg 100%-ban hangról-hangra az eredeti live mixekkel, az effektezés, valamint a közönség hangos visszajelzése itt hiányzik. A vágott mixeknél a két track közti átmenet is némileg eltérhet, mint ahogy az egykoron eredetiben felcsendült. 
Ehhez elég alapul venni a sorozat első darabját, ami Mauro Picotto 2001-es Mayday-es szettjét próbálja kipofozni a megfelelő audio élményt elősegítve. A német VIVA TV-n anno leadott szettbe pár helyen belecsempésztek reklámszüneteket, így a zenementes részek továbbgondolása rám volt bízva.
Mauro Picotto 2001-ben pályafutása zenitjén járt. A rá jellemző hangzás igazi kétpólusú volt: mesteri szinten keverte a slágeresebb trance-t a keményebb, ipari techno-val.
Ebben a mixében kevesebb a trance, lévén a Mayday-en mindenki csapatós-szögelős techno szetteket vár, így Mauro hozta is a jobbnál-jobb saját és nemzetközi produkciókat, pl. Gabry Fasano-t, Gaetano Parisio-t, Mario Piu-t, Mark Broom-ot, Technasia-t és Joy Kitikonti-t.
A SETSAVER második részében Paul Van Dyk 2000-es Mayday szettje érkezik. Azt se hagyjátok ki!

Mauro Picotto - Live @ Mayday 2001

Tracklist:
1. Mauro Picotto - Cyberfood
2. Gabry Fasano - Catapulta
3. Mauro Picotto - Bangkok
4. Mario Piu - Mathmos
5. John Thomas - Undisputed Life (Technasia Mix 2)
6. Dj Elite - That Fuct Camera
7. Mauro Picotto - Baguette
8. Henrik B - Recollections (A2)
9. Mauro Picotto - Hong Kong
10. Andr Galuzzi vs. Paul Brtschitsch - Schneesturm
11. Mauro Picotto - Verdi
12. Mauro Picott - Trasponder
13. Gaetek - Pain 23 (A1)
14. Mark Broom - J2000
15. Joy Kitikonti - Joyenergizer (Psicho Mix)

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo