Lyrics of the moment Vol. 124: Császár Előd - Jó/Rossz

A 'Lyrics of the moment' rovat is átköltözik az Electronic Golden Era blogra, a korábban kicsit felturbózott tematika mellé pluszként érkezik, hogy saját, jó minőségű videókat töltünk fel a youtube-ra, hogy a legmagasabb élvezeti érték mellett tudjatok elmerelüni ezen gyöngyszemekben.
Nem tagadom nagyon kedvelem Császár Előd korai, Shane 54 előtti munkásságát. Az FLM-ben még bontogatta a szárnyait, egyre jobb zenei alapok mellett a hangját is szépen fejlesztette. Hoffer Danitól különválva 1996-ban a Magneotonnál adta ki első szólólemezét '73.02.16' címmel, ami Előd születésnapja is egyben.
Az LP olyan sikerszámokat gyűjtött egy ernyő alá, mint a megunhatatlan 'Nem Kell Másik', a lírai 'Túl Kevés a Szó' és az Eördögh Alexa-val közösen előadott 'Tiltott Szerelem'.
A lemez két rejtett gyöngyszeme a 'Halott Hűség' (liquid drum 'n' bass a Popular aka Neo hathatós segítségével) és a 'Jó/Rossz' volt.
Utóbbi egy dögös zongorás, groovy house szerzemény (a szerzők: Létray Á./Császár E./Bokor-Fekete K.) lényegretörő, de nem túl bonyolult szöveggel. Azért mindenképp ki kell emelni, hogy a megszólalás abszolút nemzetközi színvonalú volt.



Hagyd, hogy lássam az arcodat
Hagyd, hogy érezzem minden vágyadat!

Hagyd, hogy halljam a szívedet,
Hagyd, hogy tudjam az összes léptedet!

Hiányzol, jól tudom,
És furcsának gondolod,
Mert van úgy, hogy tévedek,
Hogy rossz napra ébredek.

R. ||: Sokszor nem tudom, hogy mit akarok,
Néha jó, néha rossz, néha teljesen őrült vagyok. :||

Könnyen veszed az életet,
Mégis mindenért drágán megfizetsz.
De azt sohasem bánhatod,
Hogyha álmaidat bennem láthatod.

R., R., instr., R., R.

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo