A hónap videói: 2023. november

Az év végén búcsúzuk a hónap mixe / hónap zenéje rovattól, de addig is nézzük mik voltak november hónap kedvenc oldskool momentumjai.

A hónap mixe: Pascal F.E.O.S presents The Frankfurt Hardtrance History / Special Megamix
Pascal F.E.O.S. mind techno-ban, mind trance-ben maradandót alkotott. Ezúttal a kezdetekhez kanyarodunk vissza vele az általa szelektált és mixelt 'The Frankfurt Hardtrance History'-val, ami egy 1996-os, három lemezes válogatás a német fellegvár korai acid és hardtrance gyöngyszemeiből. Felbukkan itt Pete Namlook megannyi legendás projektje (köztük a 4Voice), Klaus Schulze egy track erejéig, míg Senor Coconut alias Uwe Schmidt különböző álneveivel tarol a tracklistán. Hab a tortán, hogy maga Pascal is megvillantja produceri vénáját.

A hónap zenéje: Overseer - Supermoves
Aki valaha is játszott a 'Need For Speed Underground'-dal, annak ismerős lehet Overseer munkássága. Az angol Rob George Howes a '90-es évek derekától építgette karrierjét, de az igazi áttörés számára a 2002-es 'Wreckage' című albumával jött el számára, ami hangzásában tekintve egy felturbózott big beat gyűjtemény volt: súlyos törtütemek, zúzós gitár riffek és adrenalin fűtötte groove-ok kapaszkodtak itt egymásba. A nagylemez csúcsműve a 'Supermoves' tipikus pörgető zene, melyben minden elem a maximumon pörgést hivatott elősegíteni, igazi adrenalinbomba!

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo