A hónap videói - 2022. január

A 2022-es reboot részeként egy új skinnel igyekeztünk feldobni az Electronic Golden Era kinézetét, ami lehetővé teszi, hogy különböző videókat osszunk meg a szövegdoboz feletti részben.
Ennek a tematikája a következőképpen alakul:
A hónap videója: Ez egy-egy kiemelkedő live performance-nak, vagy dj mix-nek fenntartott hely.
A januári vonatkozás Dj Destruction hihetetlenül profi disco, funk mixe, melyben 1972-1980 közötti ismert és kevésbé ismert klasszikusokat fűz egy gondolati síkra zseniális technikával.

A hónap zenéje: Itt az adott hónap zenei kedvence kap helyett, stílusbéli megkötés nélkül. A januári favorit Jamshed álnév mögött nem más húzódik meg, mint Dobre és Jamez. A 'Get On Board' az alteregón kihozott egyetlen EP b-side-ja, jazzy, funky house fúzió, egy dögös női vokállal nyakonöntve, a duóra jellemző finom érzékkel kombinálva, kivitelezve.

A hónap interjúja: A naptári hónap kedvenc interjúja (magyar vagy külföldi). A holland Muzikxpress vlog nagy rajongói vagyunk, így elsőként az ő kollekciójukból választottunk egyet, Kai Tracid a közelmúltban ünnepelte 50-ik születésnapját, így a vele készült, a 'Trance & Acid' című trackjének keletkezésének körülményeiről szóló anyag nyerte a hónap interjúja címet.

A hónap tech momentuma:
A technikai nerd-ök ma már simán találnak kedvükre való tutorialokat a youtube-on. Mi ezúttal a '90-es évek Amigás zeneszerkesztő mozgalmába vetettük bele magunkat Debuglive élvezetes, vicces anyaga révén.

Terveink szerint a rovatunk minden hónap elején frissül majd.

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo