Jam El Mar megtanult keverni, s nem kérdés, hogy dj-ként is érzi a ritmust

Rolf Ellmer aka Jam El Mar harcostársa Marc Spoon (RIP) oldalán inkább a produceri munkából vette ki a részét, a lemezpörgetést meghagyta a nagy mackónak. Aztán évtizedekkel később ő is ráérzett az ízére. Megtanult keverni és most már ki se lehet robbantani a mixer mögül.
Első komolyabb posztolása egy a zürichi Stromkraft számára összerakott classic mix, ami sajnos tracklista nélkül érkezett. Persze, aki otthonosan mozog a '90-es évek klasszikusai között - stílustól függetlenül - annak nem lesz nehéz egy rögtönzött listát. Felbukkan Emmanuel Top 'Acid Phase'-ze és 'Turkish Bazar'-ja, Age Of Love 'Age Of Love'-ja, Joey Beltram 'Energy Flash'-se, Winx 'Don't Laugh'-ja, Jam & Spoon 'Odysee To Anyoona'-ja és 'Follow Me-je, Elektrochemie LK 'Schall'-ja, Trance Atlantic Airwaves 'The Chase'-sze és nem utolsó sorban Underworld 'Born Slippy'-je.
A mixhez Rolf az alábbi kis szöveget posztolta: "Enjoy some classic tracks from the 90´s that turned the famous Dorian Gray-Club in Frankfurt into a magic place. These tracks were played by my DJ-mates Mark-Spoon and DJ-Dag. I tried to put them into a nice sequence to bring back a bit of that great golden dust of that era."

0

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© all rights reserved
made with by templateszoo